Adrian Ciocanea, seful Departamentului pentru Afaceri Europene, a declarat, ieri, ca Romania va oferi Comisiei Europene pana in luna iunie o varianta de raspuns pentru taxa de prima inmatriculare. Ciocanea s-a declarat, totodata, convins ca Romania
Adrian Ciocanea, seful Departamentului pentru Afaceri Europene, a declarat, ieri, ca Romania va oferi Comisiei Europene pana in luna iunie o varianta de raspuns pentru taxa de prima inmatriculare. Ciocanea s-a declarat, totodata, convins ca Romania nu va ajunge in fata Curtii Europene de Justitie. Seful DAE a mai afirmat ca valoarea taxei a fost “amplificata surprinzator de mult” fata de forma guvernului in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor. Comisia Europeana va analiza, azi, oportunitatea trimiterii unei scrisori catre guvernul de la Bucuresti, referitor la legalitatea taxei de prima inmatriculare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.