Senatorii au dezbatut ieri motiunea simpla „Falimentul invatamantului si cercetarii romanesti“, semnata de 69 de senatori PSD, PC si PRM, care il acuza pe actualul ministru al educatiei, democratul Mihail Hardau, ca „a devenit rapi
Senatorii au dezbatut ieri motiunea simpla „Falimentul invatamantului si cercetarii romanesti“, semnata de 69 de senatori PSD, PC si PRM, care il acuza pe actualul ministru al educatiei, democratul Mihail Hardau, ca „a devenit rapid groparul invatamantului romanesc“. Motiunea nu a fost adoptata de Senat, pentru ca a intrunit doar 58 de voturi „pentru“, din cele 69 necesare. Absenteismul a fost masiv, parlamentarii neacordand multa atentie dezbaterii acestui document, mai ales in contextul in care precedentul Monica Macovei a demonstrat ca oricum ministrii sanctionati cu motiune simpla intr-una dintre cele doua Camere ale Parlamentului raman in functii.

Senatorii au respins, ieri, motiunea simpla privind educatia, cu 58 de voturi „pentru“ si 52 de voturi „impotriva“, pentru a fi adoptata fiind necesare 69 de voturi favorabile. La dezbaterea motiunii au fost prezenti 137 de senatori, insa si-au exprimat votul doar 110. Votul a fost secret, cu bile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.