Contextul meciului crucial cu Olanda nu este unul incurajator. O serie de evenimente nefericite a afectat serios moralul “tricolorilor”, care nu vorbesc decat despre decesul tatalui selectionerului, indisponibilitatea lui Chivu si alte p
Contextul meciului crucial cu Olanda nu este unul incurajator. O serie de evenimente nefericite a afectat serios moralul “tricolorilor”, care nu vorbesc decat despre decesul tatalui selectionerului, indisponibilitatea lui Chivu si alte probleme legate de accidentari. In loc sa afiseze o atitudine pozitiva, jucatorii se lamenteaza non-stop, simtind ca o victorie impotriva batavilor tine de domeniul fantasticului.

„Daca pierdem in Olanda, suntem pa!“, opina Dumitru Dragomir, subliniind astfel importanta meciului de sambata, de la Rotterdam. Dupa ce a facut egal pe teren propriu cu Bulgaria, nationala de fotbal a Romaniei nu isi permite sa piarda in fata „portocalei mecanice“. Un pas gresit ar insemna, in mare masura, ratarea unei noi calificari, a cincea consecutiva. Ca si cum aceasta presiune nu ar fi de ajuns, infruntarea cu echipa antrenata de Marco van Basten este precedata de o serie de ghinioane dintre care cele mai mari sunt accidentarea capitanului Cristian Chivu si decesul tatalui selectionerului Victor Piturca. De la primul pana la ultimul „tricolor“ venit la reunirea de la Mogosoaia, tot i au vorbit despre dezastrul accidentarii lui Chivu. „Tricolorii“ se antreneaza intr-o ambianta trista, care ii impiedica sa abordeze meciul cu atitudinea potrivita. Din pacate, ei par invinsi inainte de primul fluier al partidei de la sfarsitul acestei saptamani.

Ienei: In orice razboi mai sunt si pierderi
Fostul selectioner al Romaniei, Emeric Ienei, a declarat, ieri, ca jucatorii romani trebuie sa abordeze meciul cu Olanda mai relaxati. „Pentru ca olandezii sunt favoriti, cred ca baietii nostri ar trebui sa abordeze jocul putin mai relaxati si sa nu asculte de anumite pareri ca este un meci decisiv. Daca stai cu pumnul strans, obosesti, daca stai mai relaxat, nu obosesti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.