Sedinta Biroului Federal de astazi, la care va participa si seful ANS, Octavian Belu, va analiza dezastrul de la Europenele indoor. Tot astazi se vor stabili si cauzele pentru care Ilie Floroiu a demisionat. De asemenea, se va stabili si noua echipa
Sedinta Biroului Federal de astazi, la care va participa si seful ANS, Octavian Belu, va analiza dezastrul de la Europenele indoor. Tot astazi se vor stabili si cauzele pentru care Ilie Floroiu a demisionat. De asemenea, se va stabili si noua echipa de conducere. Aproape sigur, presedinte interimar va fi numit comandantul clubului CS Steaua, George Boroi, care isi va continua munca si la clubul din Bulevardul Ghencea. Marea surpriza va fi, insa, readucerea lui Nicolae Marasescu, cel mai probabil in functia de secretar general.

Dupa gravele probleme care au macinat atletismul romanesc in ultima perioada, care au culminat cu demisia presedintelui Ilie Floroiu, forul din strada Premio Nebiolo va intra, de astazi, intr-o noua etapa. Sedinta Biroului Federal va analiza atat dezastrul de la Campionatele Europene indoor, acolo unde Romania a obtinut cea mai slaba performanta din istorie, nereusind sa urce pe podium, dar va stabili si noua echipa de conducere care va trebui sa „dreaga busuiocul” pana dupa Olimpiada din 2008, de la Beijing. Asa cum a promis, actualul antrenor federal Titi Mihail a luat legatura cu Nicolae Marasescu, care va fi rea dus in echipa de conducere a FR de Atletism.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.