Presedintele Traian Basescu a trimis, ieri, ministrului justitiei, Monica Macovei, acceptul sau privind anchetarea ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei, in dosarul privatizarilor strategice, asa cum a solicitat Parchetul General. La
Presedintele Traian Basescu a trimis, ieri, ministrului justitiei, Monica Macovei, acceptul sau privind anchetarea ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei, in dosarul privatizarilor strategice, asa cum a solicitat Parchetul General. La randul sau, ministrul justitiei a trimis Parchetului General, in vederea exercitarii atributiilor ce-i revin, documentele primite de presedintele Romaniei de la procurori.

Decizia sefului statului are la baza concluziile raportului intocmit de Comisia speciala instituita, la inceputul lunii decembrie, la cererea procurorilor DIICOT, care se ocupa de dosarul privatizarilor strategice.
Comisia speciala a verificat sesizarea Parchetului General referitoare la savarsirea unei infractiuni in exercitiul functiei de catre ministrul Zsolt Nagy, si, in baza analizei efectuate, a intocmit un raport.

E ceva, dar nu stim ce...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.