"Din punct de vedere administrativ, restructurarea nu este o prioritate foarte urgenta pentru premier. Mandatul premierului, dat de BPC al PNL, este de a cauta toate formulele care, pe baza actualului program de guvernare, sa duca la bun sfarsit aces
"Din punct de vedere administrativ, restructurarea nu este o prioritate foarte urgenta pentru premier. Mandatul premierului, dat de BPC al PNL, este de a cauta toate formulele care, pe baza actualului program de guvernare, sa duca la bun sfarsit acest mandat", a precizat Antonescu. "In ceea ce priveste raporturile cu PD, premierul are toata sustinerea PNL sa impuna la nivelul Guvernului principiul solidaritatii guvernamentale, sa ia decizii ferme in privinta ministrilor care nu doresc sa se supuna acestui principiu. Premierul ne-a informat ca, in ce priveste situatia domnului Blaga si a doamnei Macovei, a avut discutii cat se poate de transante cu acestia si ca asteapta o hotarare", a adaugat vicepresedintele PNL. Intrebat care ar putea fi decizia in cazul celor doi ministri PD, Antonescu a spus ca se impune demisia. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.