Cumparaturile aduc fericirea in cazul femeilor, este concluzia unui sondaj realizat in Marea Britanie de revista In Style, informeaza sky.com. Jumatate dintre cele 3.792 de femei intervievate, cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani, au declarat ca
Cumparaturile aduc fericirea in cazul femeilor, este concluzia unui sondaj realizat in Marea Britanie de revista In Style, informeaza sky.com. Jumatate dintre cele 3.792 de femei intervievate, cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani, au declarat ca fac cumparaturi pentru a-si face o bucurie. Femeile se inspira din stilul lui Jennifer Aniston, considerata cea mai stilata celebritate. Protagonista serialului de televiziune de succes "Prietenii tai" este urmata in clasament de top modelul britanic Kate Moss si de starul serialului "Totul despre sex", Sarah Jessica Parker. Un sfert dintre respondente au declarat ca le place sa vaneze chilipiruri, in timp ce 20% au marturisit ca mersul la cumparaturi constituie un hobby. Cele mai multe dintre participantele la sondaj sunt dispuse sa faca sacrificii pentru a avea bani pentru haine noi. Aproape jumatate dintre respondente spun ca ar renunta la o iesire cu prietenii, in timp ce 30% declara ca ar renunta la o vacanta de cateva zile pentru a-si cumpara haine noi. Jeansii sunt obiectul de imbracaminte indispensabil pentru majoritatea femeilor. O cincime dintre femeile chestionate au recunoscut ca poseda aproximativ 70 de perechi de pantofi, in timp ce 5% spun ca poseda peste 100 de perechi. In sondaj, 16% dintre respondente au indicat ca au peste 50 de posete.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.