Kanal D incepe sa atace si trustul SBS Broadcasting, de care apartine si Prima TV, in incercarea de a aduna cat mai multe vedete in curtea sa. Ultima achizitie a turcilor este Rocsana Marcu, fosta prezentatoare a rubricii „Meteo“ de la P
Kanal D incepe sa atace si trustul SBS Broadcasting, de care apartine si Prima TV, in incercarea de a aduna cat mai multe vedete in curtea sa. Ultima achizitie a turcilor este Rocsana Marcu, fosta prezentatoare a rubricii „Meteo“ de la Prima. Ea a primit de curand un rol negativ in serialul-telenovela „Chiquitas“, produs de Valeriu Lazarov pentru Kanal D. Din distributie mai fac parte si Cosmina Pasarin, proaspat plecata din Antena 1, Ileana Lazariuc, care va reveni dupa o lunga absenta de pe sticla, dar nu si din atentia presei, Liviu L.A. si Emil Hossu. Rocsana interpreteaza rolul unei guvernante care „are grija“ de copiii dintr-un orfelinat: „Este un rol negativ foarte interesant si destul de complicat, deoarece ii iubesc foarte tare pe copiii aceia si ei pe mine. De fiecare data inainte de filmari ne jucam, ne pupam... Este un sentiment foarte ciudat ca pe urma sa ma transform intr-o vrajitoare si sa incep sa tip si sa ma port urat cu ei. Dar imi place foarte mult, daca era un rol pozitiv, nu cred ca era atat de frumos si nu ma prindea atat de bine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.