Cu numai o saptamana inaintea partidei cu Olanda, selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a primit o grea lovitura. Tatal sau, Petre, in varsta de 77 de ani, a decedat duminica, in urma unui infarct. De altfel, Piti a lipsit ieri d

Cu numai o saptamana inaintea partidei cu Olanda, selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a primit o grea lovitura. Tatal sau, Petre, in varsta de 77 de ani, a decedat duminica, in urma unui infarct. De altfel, Piti a lipsit ieri de la reunirea lotului "tricolor", aflandu-se la capataiul parintelui, care va fi inmormantat astazi, la Craiova. In aceste conditii, cu scuzele de rigoare ca nu a putut fi prezent la Mogosoaia, selectionerul a lasat in sarcina secunzilor prima sedinta de antrenament de ieri, urmand ca in aceasta seara sa se alature jucatorilor si sa definitiveze pregatirile pentru "dubla" cu Olanda (24 martie, ora 21.30, Rotterdam) si Luxemburg (28 martie, ora 18.30, Piatra Neamt). Cum elevii sai i-au transmis deja mesaje de incurajare si promisiunea ca se vor bate pentru un rezultat bun sambata, ne alaturam si noi tehnicianului Victor Piturca si ii adresam sincere condoleante.

CONDOLEANTE

La trecerea in nefiinta a lui PETRE PITURCA - om, tata, bunic si strabunic de aleasa tinuta - suntem alaturi de Victor Piturca si intreaga familie in aceste momente extrem de grele. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Ani si Viorel Paunescu

Cu profund regret ne alaturam durerii lui Victor Piturca si intregii lui familii in momentele grele pricinuite de trecerea in nefiinta a tatalui sau, PETRE PITURCA.
Sincere condoleante,
Adela si George Papa


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.