Compania Renault va deschide la Bucuresti, pana la sfarsitul anului, un centru de design al automobilelor, a anuntat ieri vicepresedintele grupului, director pentru design, Patrick LeQuement. Centrul, la care vor lucra 30 de oameni, se alatura centre
Compania Renault va deschide la Bucuresti, pana la sfarsitul anului, un centru de design al automobilelor, a anuntat ieri vicepresedintele grupului, director pentru design, Patrick LeQuement. Centrul, la care vor lucra 30 de oameni, se alatura centrelor de design similare din Coreea si India, capabile sa creeze un automobil de la prima schita pe hartie la produsul care va intra in productie. Premierul Calin Popescu Tariceanu, prezent la manifestarea organizata de Renault, a tinut sa sublinieze importanta proiectelor care aduc valoare adaugata in Romania. "Trebuie sa gasim nu numai modalitati de a constata ca avem oameni inteligenti, trebuie sa gasim si modalitati in care sa le dam de lucru", a punctat Tariceanu. El a subliniat importanta investitiei Renault, aratand ca a creat, pe orizontala, circa 100.000 de locuri de munca si succesul Logan pe pietele lumii contribuie la ameliorarea deficitului comercial.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.