Suparare mare la Craiova dupa infrangerea cu Gloria Bistrita. Adrian Mititelu si-a bagat jucatorii in sedinta, criticandu-l dur pe antrenorul principal. Atacantii Parvu si Baird au fost gasiti vinovati pentru acest insucces, fiind trimisi la echipa
Suparare mare la Craiova dupa infrangerea cu Gloria Bistrita. Adrian Mititelu si-a bagat jucatorii in sedinta, criticandu-l dur pe antrenorul principal. Atacantii Parvu si Baird au fost gasiti vinovati pentru acest insucces, fiind trimisi la echipa de juniori.

Extrem de nervos, Adrian Mititelu si-a tinut toata noaptea de duminica spre luni jucatorii in sedinta, la sediul clubului, anulandu-le acestora, in prima faza, minivacanta acordata de antrenorul principal. Ulterior, Michel Baird si Lucian Parvu vor fi trimisi la echipa de juniori pe termen nelimitat, unde vor fi colegi cu Andrei Ionescu. Parvu este considerat vinovat ca, la scorul de 1-0, a ratat doua mari ocazii, iar Baird a fost acuzat de lipsa de profesionalism.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.