Microsoft a anuntat ca investigheaza o posibila vulnerabilitate in Internet Explorer 7, care ar putea sa faciliteze lansarea de atacuri de tip phishing. Aviv Raff, un dezvoltator din Israel, a avertizat ca atacatorii ar putea folosi un mesaj de eroa
Microsoft a anuntat ca investigheaza o posibila vulnerabilitate in Internet Explorer 7, care ar putea sa faciliteze lansarea de atacuri de tip phishing. Aviv Raff, un dezvoltator din Israel, a avertizat ca atacatorii ar putea folosi un mesaj de eroare afisat de ultima versiunea a browser-ului Microsoft pentru a-i trimite pe cei care navigheaza catre site-uri nesigure, afisate sub adresele unor site-uri de incredere, precum cele ale bancilor.

Un reprezentant Microsoft a declarat ca aspectul semnalat a fost luat in calcul. „Pana in acest moment, Microsoft nu are cunostinta de vreun atac in care sa se fi folosit vulnerabilitatea raportata“, a spus el. „Microsoft va continua investigatiile si isi va ajuta clientii atunci cand este nevoie“, a mai spus el.

Link-urile 'capcana>>
Vulnerabilitatea se refera la mesajul pe care Internet Explorer il afiseaza in momentul in care este intrerupta incarcarea unei pagini web.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.