Motiv de bucurie in echipa serialului „la Bloc“. Actrita Mariana Danescu, alias Lili Jurca, si-a anuntat colegii ca este din nou insarcinata. Actrita care mai are un baietel, Mihaita, in vårsta de doar trei ani, se simte foarte bin
Motiv de bucurie in echipa serialului „la Bloc“. Actrita Mariana Danescu, alias Lili Jurca, si-a anuntat colegii ca este din nou insarcinata. Actrita care mai are un baietel, Mihaita, in vårsta de doar trei ani, se simte foarte bine, urmånd sa nasca la sfårsitul lunii iulie.

Vestea ca este insarcinata i-a luat prin surprindere pe Mariana si pe sotul ei. „Eu si sotul meu am fost foarte surprinsi, uimiti si fericiti. Dintotdeauna ne-am dorit copii. Pe Mihaita l-am asteptat foarte mult si cu toata dragostea. Nasterea lui a fost cel mai emotionant moment din viata noastra. Momentul venirii lui Mihaita pe lume a fost cu atat mai special, cu cat s-a impletit foarte frumos cu evenimentele din serial. Nasterea in direct la care au participat toti colegii mei ne-a apropiat foarte mult si ne-a transformat foarte mult intr-o familie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.