"Sun dezamagit, dar asta este, baietii au intrat intr-o pasa mai mult decat proasta si atitudinea din teren lasa foarte mult de dorit. Nu am construit mai mult de doua pase", a spus Iacov. Intrebat daca mai spera in salvarea de la retrogardare, ofici
"Sun dezamagit, dar asta este, baietii au intrat intr-o pasa mai mult decat proasta si atitudinea din teren lasa foarte mult de dorit. Nu am construit mai mult de doua pase", a spus Iacov. Intrebat daca mai spera in salvarea de la retrogardare, oficialul "bancar" a raspuns: "Poate mai speram in salvarea de la Liga a III-a, ca de la prima liga nu avem nici o sansa! Tot ce mai putem face este sa ne mobilizam ca sa indeplinim baremul, pentru a nu intra cu penalizari. Mi-e greu sa cred ca, din 11 meciuri, putem castiga zece". Referitor la bannerul afisat de suporterii lui FC National, "Mai bine in B decat in alt oras, Iacov pleaca!", legat de o eventuala fuziune cu Politehnica lui Claudio Zambon si mutarea noii echipe la Timisoara, seful din Cotroceni a spus: "National va ramane National si va deveni Progresul. Nu se amesteca una cu alta". De partea cealalta, Dan Petrescu, antrenorul Unirii, a declarat ca echipa sa a meritat victoria deoarece a dominat meciul de la un capat la altul. "Cred ca a fost o victorie meritata, am dominat meciul de la un capat la celalalt si puteam inscrie mai multe goluri. Daca eram mai concentrati in repriza a doua, puteam sa ne cream mai multe ocazii. A fost un joc care a placut publicului, dar Urziceniul nu va juca doar la spectacol, pentru ca suntem doar la sase puncte de evitarea retrogradarii. Avem doua saptamani sa pregatim un meci foarte important, cu Pandurii, care vad ca joaca si castiga meciuri", a spus Petrescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.