Hotul care a spart sambata masina liderului PIN, Cozmin Gusa, a fost prins dupa nici 48 de ore de la " performanta". Desi are doar 19 ani, acesta mai are la activ opt furturi, daca luam in calcul doar ultimele doua luni si jumatate de "activitate". A
Hotul care a spart sambata masina liderului PIN, Cozmin Gusa, a fost prins dupa nici 48 de ore de la " performanta". Desi are doar 19 ani, acesta mai are la activ opt furturi, daca luam in calcul doar ultimele doua luni si jumatate de "activitate". Acesta, a fost, se pare, atras de geaca din piele a tanarului politician si de portmoneul de bani, nefiind interesat de de stiloul sau carnetul de insemnari al deputatului. Geaca a fost recuperata, nu si cei patru sute de lei aflati in portofel care au fost cheltuiti dupa o noapte de distractie. Reamintim ca autoturismul lui Gusa a fost spart vineri noaptea in timp ce liderul PIN petrecea intr-o discoteca de la periferia Buzaului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.