La Ministerul Transporturilor este de negasit documentul cu rezolutia presedintelui Basescu, prin care intervenea pe langa ministrul de atunci Gheorghe Dobre pentru firma Art Construct 92. Ministrul democrat Radu Berceanu le-a spus ieri membrilor Co
La Ministerul Transporturilor este de negasit documentul cu rezolutia presedintelui Basescu, prin care intervenea pe langa ministrul de atunci Gheorghe Dobre pentru firma Art Construct 92. Ministrul democrat Radu Berceanu le-a spus ieri membrilor Comisiei parlamentare pentru suspendarea presedintelui ca a verificat toate documentele si memoriile firmelor de constructii din 2005, dar nu a gasit nici urma de rezolutie prezidentiala.

La sfarsitul lunii ianuarie, in presa a aparut memoriul cu adnotarile presedintelui pe un memoriu prin care firma Art Construct 92 voia sa-si recupereze fonduri restante de la Ministerul Transporturilor. „Dle ministru Dobre, rog analizati si rezolvare legala“, intervenea seful statului. Ministrul de acum al transporturilor nu stie ce a facut predecesorul sau cu insemnarile prezidentiale si nici daca in urma acestei interventii firma a primit bani inaintea altor societati. Berceanu a dat doar asigurari ca la sfarsitul anului 2006, circa 99,8 la suta din datoriile MTCTcatre diferite firme au fost achitate.

Legaturile presedintelui cu firme de asfaltari


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.