Daca hotii romani au speriat vestul, iata ca si europenii provoaca panica la noi. Mai multe grupuri de nationalitate ceha si slovaca au intrat in atentia politistilor bucuresteni care supravegheaza marile complexe comerciale. Autoritatile sunt in al
Daca hotii romani au speriat vestul, iata ca si europenii provoaca panica la noi. Mai multe grupuri de nationalitate ceha si slovaca au intrat in atentia politistilor bucuresteni care supravegheaza marile complexe comerciale. Autoritatile sunt in alerta maxima din cauza acestor grupuri care isi trimit copiii la furat prin hipermarketurile bucurestene.

Numai week-endul trecut, politistii Sectiei 2 au prins doua minore, una de nationalitate slovaca si cealalta ceha, care au furat de la cel putin 10 persoane genti, posete, telefoane mobile si bani. Toate furturile au fost comise in incinta supermarketului Carrefour si Selgros Baneasa, iar minorele, in varsta de 10 si respectiv 13 ani, au fost prinse in flagrant dupa mai multe ore de panda. Prejudiciul total, in valoare de peste 6.500 lei noi, a fost recuperat, iar minorele Nancy S. si Nicola B. au fost incredintate parintilor. Potrivit anchetatorilor, parintii fetelor au fost identificati in doua masini de lux - Mercedes si Opel - parcate in apropierea complexurilor. Ei s-au aratat surprinsi de faptele odraslelor, dar politistii sunt convinsi ca ei stiau foarte bine ce fac fetele in hipermarketuri. Cel mai probabil, ei se folosesc de prevederile legislatiei, care spun ca minorii nu pot raspunde penal pentru nici o fapta de acest gen.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.