In general, primavara este anotimpul innoirii. In aceasta perioada avem nevoie de culori proaspete si luminoase. De asemenea, nu trebuie sa uitam florile! Adauga si curatenia de primavara si vei avea o casa noua, cu ocazia venirii primaverii, in care

In general, primavara este anotimpul innoirii. In aceasta perioada avem nevoie de culori proaspete si luminoase. De asemenea, nu trebuie sa uitam florile! Adauga si curatenia de primavara si vei avea o casa noua, cu ocazia venirii primaverii, in care te vei simti foarte confortabil.

Culori vii
Curatenia de primavara poate incepe cu un var proaspat aplicat peretilor. Albul prea monoton poate fi inlocuit de tonurile primaverii care vor da mai multa personalitate camerei. Daca ai draperii grele la ferestre sau canapeaua este prea plictisitoare, schimba-le cu alternative mai usoare. In locul draperiilor grele incearca materiale mai usoare si mai vaporoase. Schimba tapiteria de la canapea si fotolii cu materiale in culori pale sau cu motive florale. Covoare. Arata bine pe timpul iernii si dau nota de comod si cald, dar primavara, cand temperatura creste, incearca mai bine covoare din materiale mai usoare cum ar fi bumbacul in culori deschise.

Multa verdeata
Impodobeste fiecare camera cu plante verzi si proaspete. Curata rafturile din casa si incepe sa schimbi obiectele de decor. Foloseste perne tot din materiale usoare si cu motive florale, pe care sa le poti pune pe canapea si fotolii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.