In urma cu o luna, toata presa anunta o stire senzationala: chirurgul Razvan Tranca a aruncat pe geam o tanara de 17 ani. Fata, care era goala, a supravietuit, desi a cazut de la etajul 6. Cazul a fost intens mediatizat la OTV, unde, in premiera, au
In urma cu o luna, toata presa anunta o stire senzationala: chirurgul Razvan Tranca a aruncat pe geam o tanara de 17 ani. Fata, care era goala, a supravietuit, desi a cazut de la etajul 6. Cazul a fost intens mediatizat la OTV, unde, in premiera, au aparut primele declarat ii ale victimei, Andreea Mocanu, in varsta de 17 ani. Fata a spus ca a fost violata si ca apoi s-a urcat cu fundul pe pervaz, de unde o forta a impins-o in hau. Dupa primele declaratii de la OTV ale Marianei Tranca, familia doctorului s-a retras intr-o carapace, neparticipand la judecata publica. A gresit in momentul in care declaratiile s-au oprit brusc. Au ramas intrebarile. Multe. Cam toate se refereau la pozitia Marianei Tranca, sotia care intentase deja actiune de divort, si la presupusul comportament violent al doctorului. ContraATAC a smuls, in premiera, cateva declaratii Marianei Tranca si a reusit performanta de a fotografia doua pagini dintr-o scrisoare trimisa, din arest, de doctorul Tranca. Medicul sustine ca a avut o relatie cu Andreea Mocanu si cere o ancheta gazetareasca, lansand cuvinte grele: prostitutie si santaj. Din pacate, familia Tranca nu a dorit sa redeschida public acest caz, care intrase intr-o amorteala. Asta in ciuda faptului ca Mariana Tranca vorbeste despre o garsoniera in care s-ar fi consumat mai multe intalniri intre doctor si Andreea, dar si despre momente in care doctorul a sponsorizat-o pe minora. Acum au aparut alte piste pe care noi, ziaristii, putem sa le cercetam. Adevarul, cum spune doctorul Tranca in scrisoarea sa, va triumfa!


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.