Seful unei grupari mafiote nipone specializata in camatarie si recuperari de bani a fost extradat la sfarsitul saptamanii trecute din Romania. Takahiro Kawaguchi, in varsta de 35 de ani era dat in urmarire de Biroul Interpol Tokyo din 4 octombrie 20
Seful unei grupari mafiote nipone specializata in camatarie si recuperari de bani a fost extradat la sfarsitul saptamanii trecute din Romania. Takahiro Kawaguchi, in varsta de 35 de ani era dat in urmarire de Biroul Interpol Tokyo din 4 octombrie 2006, data la care, Judecatoria de provincie Osaka, a emis mandatul de arestare internationala pentru infractiuni economice. Biroul National Interpol l-a identificat pe japonez, in localitatea Galati, unde locuia impreuna cu sotia sa. El a fost retinut, la inceputul lunii martie. Conform informatiilor transmise autoritatilor romane de catre Biroul Interpol Tokyo, Takahiro Kawaguchi este seful unei grupari de “camatari”, fiind unul din pionii mafiei japoneze, Yakuza. El este acuzat de justitia japoneza ca impreuna cu alti lideri ai unei bande organizate din tara soarelui rasare, a desfasurat, in perioada ianuarie 2003 - iunie 2004, o intensa activitate infractionala de tip “camata”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.