Zvonul debarcarii lui Tudor Giurgiu din corabia TVR a razbatut de curand chiar din interiorul institutiei „pastorite“ de acesta. Conform sursei, Giurgiu ar putea parasi fotoliul, in care este instalat de 1 an si 8 luni, cu 6 voturi &bdqu
Zvonul debarcarii lui Tudor Giurgiu din corabia TVR a razbatut de curand chiar din interiorul institutiei „pastorite“ de acesta. Conform sursei, Giurgiu ar putea parasi fotoliul, in care este instalat de 1 an si 8 luni, cu 6 voturi „pentru“ dintr-un total de 11.
Maine, la ora 10.30, va avea loc intrunirea membrilor Consiliului de Administratie al televiziunii publice si este foarte posibil ca problema principala care se va dezbate sa fie eventuala demitere a presedintelui director-general Tudor Giurgiu. Consiliul de Administratie al TVR, din care face parte si George Pruteanu, are puterea de a-l demite, in cazul unei majoritati de voturi, pe directorul general al TVR, Tudor Giurgiu. Contactat telefonic, Pruteanu, vizibil iritat, ne-a spus ca nu i-a ajuns la urechi o asemenea informatie.

Zvonul debarcarii lui Tudor Giurgiu din corabia TVR a razbatut de curand chiar din interiorul institutiei „pastorite“ de acesta. Conform sursei, Giurgiu ar putea parasi fotoliul, in care este instalat de 1 an si 8 luni, cu 6 voturi „pentru“ dintr-un total de 11. Maine, la ora 10.30, va avea loc intrunirea membrilor Consiliului de Administratie al televiziunii publice si este foarte posibil ca problema principala care se va dezbate sa fie eventuala demitere a presedintelui director-general Tudor Giurgiu.

Consiliul de Administratie (CA) al TVR, din care face parte si George Pruteanu, are puterea de a-l demite, in cazul unei majoritati de voturi, pe directorul general al TVR, Tudor Giurgiu. Contactat telefonic, Pruteanu, vizibil iritat, ne-a spus ca nu i-a ajuns la urechi o asemenea informatie si ca pe ordinea de zi de maine se afla probleme „normale“, nicidecum o presupusa plecare din functie a lui Giurgiu.

In prezent, CA al SRTv este format din 11 membri, acestia fiind: Tudor Barbu, Ioana Catalina Bantoiu, George Pruteanu, Nicu Alifantis, Despina Neagoe, Anne Marie Juganaru, Galfalvi Zsolt, Selda Ismail, Liviu Fetter, Sorin Burtea si Radu Toader.

Comisia de cultura din Senat nu se amesteca in problema demiterii


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.