ITALIA, Serie A, etapa a 29-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Fiorentina, 0-0 acasa cu AR Roma. De la oaspeti a lipsit CRISTI CHIVU, accidentat. Mutu a primit un cartonas galben in minutul 70 * PAUL CODREA a fost eliminat in minutul 76 al mec
ITALIA, Serie A, etapa a 29-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Fiorentina, 0-0 acasa cu AR Roma. De la oaspeti a lipsit CRISTI CHIVU, accidentat. Mutu a primit un cartonas galben in minutul 70 * PAUL CODREA a fost eliminat in minutul 76 al meciului Parma - Siena, scor 1-0. Mijlocasul roman a primit al doilea cartonas galben * VALI NASTASE a jucat toate minutele pentru Ascoli, 1-2 acasa cu Inter, fiind avertizat in minutul 68.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 29-a * CLAUDIU KESERU a fost titular pentru FC Nantes, care a pierdut, scor 1-2, pe terenul lui AS Monaco. Internationalul de tineret a fost schimbat in minutul 62 cu Pieroni * Accidentat, FLORIN BRATU nu a fost inclus in lotul lui Valenciennes, care a remizat alb, acasa, cu Lorient.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 24-a
u SERGIU RADU a marcat golul victoriei lui Energie Cottbus pe terenul celor de la Hertha Berlin. Radu a inscris unicul gol al intalnirii in minutul 47, a primit un cartonas galben in minutul 76 si a fost inlocuit cu Rivic in minutul 84. Tot la oaspeti, VLAD MUNTEANU a fost integralist * LAURENTIU REGHECAMPF a marcat pentru Alemmania Aachen, care a castigat cu 2-0 acasa cu Arminia Bielefeld. Mijlocasul roman a fost titular, a inscris pentru 2-0 in minutul 76, din penalty, si a fost schimbat in minutul 87 cu Heidrich.
RUSIA, Visaia Liga, etapa a 2-a * RAZVAN COCIS a marcat primul sau gol pentru Lokomotiv Moscova, unul care a adus victoria echipei sale in meciul de pe teren propriu cu Rubin Kazan, scor 2-1. Internationalul roman a punctat in minutul 47 si a fost schimbat in minutul 89 * POMPILIU STOICA a fost integralist pentru FC Moscova, 2-0 acasa cu Tom Tomsk.
TURCIA, SuperLig, etapa a 25-a * GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gaziantespor, care a castigat cu 1-0 meciul jucat pe teren propriu cu Caykur Rizespor * CORNEL FRASINEANU si DANIEL PANCU au fost titulari pentru Bursaspor, invinsa cu 4-0, acasa, de Fenerbahce. Primul a ramas pe teren toate minutele, in timp ce Pancu a fost schimbat in minutul 54.
CIPRU, Prelier League, etapa a 22-a * DANIEL FLOREA a jucat toate minutele pentru APOEL Nicosia, 4-0 in deplasare cu AEL Limassol, pentru care au jucat NARCIS RADUCAN si FLORIN PARVU, primul lasandu-i locul celui de-al doilea in minutul 51 * STELIAN CARABAS a fost titular si a fost schimbat in pauza meciului pe care echipa sa, Anorthosis Famagusta, l-a castigat pe teren propriu cu 4-0 cu AEP Paphos * BOGDAN ANDONE a fost titular si a jucat 78 de minute pentru Apollon Limassol, 0-1 pe terenul lui Dighenis Morfou.
ELVETIA, Challenge League, etapa a 22-a
u CRISTIAN IANU a marcat de doua ori pentru AC Bellinzona, care s-a impus cu 2-0 in deplasare, cu Winterthur. Atacantul a fost integralist si a punctat in minutele 49 si 82, in timp ce coechipierul sau ADRIAN PIT a fost titular si a fost inlocuit in minutul 71.
UNGARIA, Borsodi Liga, etapa a 21-a * SORIN BOTIS a jucat toate minutele pentru Zalaegerszeg, invinsa cu 2-1 pe terenul lui REAC. Tot la oaspeti, CIPRIAN DIANU nu a fost folosit * MARIUS RADU, LAURENTIU RUS, ALEXANDRU DRAGOMIR si CRISTIAN CIGAN au fost titulari pentru Sopron, invinsa cu 1-0 in deplasare de Ujpest. Dragomir, Radu si Cigan au primit cartonase galbene, iar ultimul a fost schimbat cu 10 minute inainte de final. Ceilalti doi romani de la Sopron, ION IBRIC si LUCIAN MUNTEANU, nu au fost folositi.
POLONIA, Ekstraklassa, etapa a 18-a
u EMILIAN DOLHA a jucat toate minutele pentru Wisla Cracovia, 0-0 pe terenul lui Wisla Plock, in timp ce coechipierul sau, HRISTU CHIACU, nu a fost folosit. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.