In iunie 2005, in preliminariile CM 2006, Polonia a jucat in Azerbaidjan. Intalnirea dintre cele doua formatii nu spunea prea multe pariorilor, decat ca pronosticul nu poate fi altul decat 2", dupa ce lesii se impusesera pe propriul teren cu 8-0. Spr
In iunie 2005, in preliminariile CM 2006, Polonia a jucat in Azerbaidjan. Intalnirea dintre cele doua formatii nu spunea prea multe pariorilor, decat ca pronosticul nu poate fi altul decat 2", dupa ce lesii se impusesera pe propriul teren cu 8-0. Spre stupoarea jucatorilor", o mare casa de pariuri din Romania a oferit o cota uriasa pentru succesul polonezilor inca din pauza: 14,50. In mai putin de o ora de la afisarea cotelor, se mizasera deja peste 10.000 de euro pe aceasta cota, pana cand pontul" a circulat cu mare viteza pe la sute de pariori, iar respectiva casa de pariuri a fost luata cu asalt" de sute de milioane de lei pe care jucatorii doreau sa-i mizeze pe uriasa cota. Agentia a blocat meciul, care s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru polonezi (1-0 in pauza), iar apoi a fost nevoita sa plateasca sute de bilete castigatoare. Chiar daca este putin probabil ca vreo agentie din tara sa mai arunce astfel bani pe jos", merita cautat in toate optiunile pe care casele de pariuri le ofera pentru meciurile internationale de la acest sfarsit de saptamana.



Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.