Mariana, Ma gandesc sa inchiriezi apartamentul si sa te muti la Tanta, daca lucrurile se complica si se prelunges te arestarea mea. Poate ar fi bine sa il vindem! Poate este un semn Dumnezeiesc, pentru ca sa nu il mai pastram. Speranta mea o


Mariana, Ma gandesc sa inchiriezi apartamentul si sa te muti la Tanta, daca lucrurile se complica si se prelunges te arestarea mea. Poate ar fi bine sa il vindem! Poate este un semn Dumnezeiesc, pentru ca sa nu il mai pastram. Speranta mea o reprezinta expertizele IML, caci orice probe incercam sa aducem, presiunea mass-media, plus procurorul, pe de alta parte, fac nevinovatia mea cat mai greu de demonstrat. Expertizele sunt indubitabile si deasupra oricarei contestari. Ideea este ca ele sa fie facute cat mai repede. Practic, tu esti singurul OM care ma intelege deplin si care ma poate ajuta. SUNT NEVINOVAT! Stii ca nu voi renunta niciodata sa-mi arat nevinovatia. Nu precupeti nici un efort pentru a ma ajuta sa nu fiu invinovat it pe nedrept. Spune la cat mai multa lume ca sunt nevinovat. Nu renunta sa lupti si ai grija de tine. Ac- ioneaza cu atentie, dar ai incredere n tine, odihneste-te si lupta. Copiii sunt la adapost. Cand se vor mai linisti putin lucrurile, te rog mult sa-i aduci sa-i vad putin, mi-e foarte dor de ei si de tine! Mi se rupe sufletul ca v-am lasat singuri. Daca esti langa mine, pentru tine si pentru copii am sa indur orice. Stiu ca ma iubesti! Si eu te iubesc! Nespus! Sa stii ca desi te-am inselat fizic, cu sufletul nu te-am tradat niciodata. Am insa o ambitie prost inteleasa, un orgoliu prostesc, de a nu recunoaste n fata ta ca ai dreptate. Ca sa nu-mi scada prestanta de tata autoritar.
......................................................

Nicicand sa nu crezi ca nu te-am iubit!! Te-a sprijinit tata, te-a placut mama, dar eu te-am ales si te-am luat de nevasta. Te iubesc si plang ca am fost nevrednic de tine, cinstea si puritatea ta se ridica deasupra acestei situatii dramatice. Cere ajutor oricui poate sa ti-l dea. Chiar si presedintelui Traian Basescu! Procurorul si politistii anchetatori cred, sincer sau nu, ca eu sunt vinovat, datorita premiselor nefavorabile de la care s-a plecat. Ei nu strang probe pentru mine. Cred ca opinia publica trebuie sa afle, incet-incet, adevarul. Du-te cu Alin la Marius Tuca. Politistii trebuie sa faca o ancheta echidistanta. Bine ca Andreea este in viata. Am tinut mult la ea. Este un copil chinuit. Singura a plecat, cu pasi gresiti, prea devreme, intr-o viata a adultilor, intr-o lume cruda. A fost nevoita sa minta ca sa scape basma curata. In acest fel trebuie sa ma afunde pe mine. Dar totusi, pana cand si cat?!! O ancheta gazetareasca ar putea sa arate lumea lui Andrei Puleasca, amanet, prostitutie, santaj etc, poate aici este cheia cazului! Eu inca sper ca la un moment dat ea sa recunoasca relatia noastra si ca nu am aruncat-o eu, ci a vrut sa ma sperie si a alunecat si apoi a sarit controlat, caci a aterizat in picioare. Adevarul va triumfa chiar si dupa moarte! Te iubesc, mi-e insuportabil de dor de copii! Iertati-ma toti! Veniti la mine cat mai des.
Razvan


Intrebari care asteapta un raspuns
Nu exista nici o proba clara impotriva medicului privind acuzatia de viol. Dosarul doctorului Tranca a ridicat inca de la inceput serioase semne de intrebare. Magistratii Tribunalului Bucuresti au refuzat de doua ori sa elibereze mandat de arestare pe numele chirurgului, lucru inadmisibil in cazul unor acuzatii veridice de viol si tentativa de omor. 1. Nici Andreea Mocanu si nici medicul nu prezentau urme de violenta pe corp, iar din apartamentul chirurgului nu s-a auzit vreun strigat de ajutor. Luand in calcul chiar si varianta ca fetei i-a fost frica sa se opuna, e totusi greu de crezut ca nu i s-ar fi rupt nici o unghie si ca ar fi asteptat linis tita ca medicul sa o violeze. 2. De ce ar fi aruncat-o Tranca pe fereastra? Ipoteza ca fata ar fi putut aluneca ramane inca valabila. Tranca sustine ca au facut dragoste, ea ca a fost fortata sa faca sex. 3. Cum se face ca, timp de aproape patru ore, cat s-a stabilit ca a petrecut fata in apartament, nici unul dintre vecini nu a auzit nici macar o voce pe un ton ridicat? 4. Din declaratia mamei victimei, reiese ca si-a sunat fiica in timp ce aceasta se afla in apartamentul chirurgului si ca un barbat i-a raspuns: E greseala. De ce nu a sunat-o si pe celalalt telefon, pentru ca stia ca are doua? 5. Este dubios telefonul pe care i l-a dat Andreea prietenului sau, Andrei, in timp ce inca se afla intinsa la pamant, dezbracata, abia mai vorbind. Daca il iubea si era persoana in care avea incredere, pare normal sa il sune, dar sotia lui Tranca spune ca, dupa ce Andreea i-a dat telefonul ca sa vorbeasca si ea cu Andrei si s-a recomandat, i s-a inchis telefonul in nas. Este ciudat faptul ca Andrei nu a revenit cu un telefon, desi aflase de nenorocire. 6. Cum se explica disperarea cu care Andreea incerca sa faca rost de bani pentru a-si recapata lantul amanetat de prietenul ei, Andrei? Chiar in seara in care a avut loc incidentul purta cateva inele, bratari si cercei cu o valoare apreciabila. De asemenea, cu numai cateva zile inainte de eveniment, Andreea si fratele sau primisera o mie de euro din Franta, unde lucra tatal ei. 7. De ce, imediat dupa ce tanara a fost impinsa, medicul nu a sunat la ambulanta, cum era normal, ci la sotia sa, care a incercat sa o ajute pe Andreea Mocanu, cazuta, pana cand a venit ambulanta? 8. Data jos din masina Salvarii de politistii de la Sectia 8, Mariana Tranca s-a deplasat la spital, incercand, potrivit minorei, sa o determine sa dea declaratii din care sa reiasa ca a cazut si nu ca a fost aruncata. De ce a avut acest comportament, din moment ce se afla in divort cu sotul ei?
Cronologia cazului
In seara zilei de joi, 15 februarie, in jurul orei 21:00, politia a fost sesizata ca o fata dezbracata zace in fata unui bloc de pe Calea Mosilor. Politistii au sunat la usa apartamentului de la care martorii au indicat ca ar fi cazut fata. Doctorul Tranca Razvan, care locuia acolo, nu a deschis politistilor. Acestia au reusit sa-l scoata din casa numai dupa ce mascatii au spart usa apartamentului. Andreea Mocanu, tanara care s-a prabusit de la etajul sase, a fost transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca. Ea ar fi spus personalului de la ambulanta, inainte de a intra in stare de soc, ca doctorul o chemase acasa sa-i schimbe un pansament si ca ar fi aruncat-o pe geam. La spital, fetei i se recolteaza probe pentru a se stabili daca si cand a avut relatii sexuale. Ulterior se constata ca fata avusese un act sexual recent, iar doctorul Tranca este dus la testul ADN pentru a se afla daca sperma ii apartine. A doua zi, Instanta Tribunalului Bucuresti analizeaza cererea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a medicului si decide sa fie cercetat in stare de libertate. Procurorii declara recurs si dosarul este trimis la Curtea de Apel Bucuresti. In aceeasi noapte, Instant a Curtii de Apel a admis recursul procurorilor si a decis ca doctorul sa fie arestat pentru 15 zile. Apare si prietenul Andreei, Andrei. Fata ii daduse un lant de aur, pe care el il amaneteaza. Se vehiculeaza ipoteza ca fata ar fi mers la medic sa-i ceara ajutor financiar pentru a-si recupera lantul. Anchetatorii gasesc in apartament sutienul rupt al tinerei, ceea ce sus- tine ipoteza violului. Tranca a spus ca Andreea Mocanu era iubita sa de mai bine de trei luni, intalnirile amoroase consumandu-se atat in casa doctorului, cat si in camera de garda a Spitalului Grigore Alexandrescu. Pe 15 februarie, cei doi sar fi intalnit acasa la doctor pentru a serba Ziua Indragostitilor. Dupa consumarea unui act sexual, fata i-a cerut bani, amenintand ca se va sinucide. Banii ii erau necesari pentru a scoate de la amanet un lant de aur primit de la tatal ei. Doctorul spune ca nu i-a dat banii si fata s-a aruncat pe geam.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.