PNL si PD s-au acuzat reciproc in ultimele doua zile ca ar colabora pe ascuns cu PSD si ar negocia o noua majoritate parlamentara. Vicepresedintele PSD, Dan Nica, a declarat ca social-democratii nu doresc sa fie „conexati" la certurile dintre l

PNL si PD s-au acuzat reciproc in ultimele doua zile ca ar colabora pe ascuns cu PSD si ar negocia o noua majoritate parlamentara. Vicepresedintele PSD, Dan Nica, a declarat ca social-democratii nu doresc sa fie „conexati" la certurile dintre liberali si democrati.

Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a amintit ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca PD si PSD au colaborat in mai multe randuri in parlament. "Legea pentru reforma administratiei publice locale a fost negociata de PD cu PSD, cu garantia ca baronii locali PSD raman in functie pana in 2008. Este de notorietate ca ministrul Vasile Blaga a discutat cu social-democratii", a spus Olteanu, amintind de cazul social-democratului Marian Oprisan si de instalarea lui George Maior la sefia SRI.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.