In apele murdare ale Dambovitei, PSD este un partid-ancora, de care se poate agata Tariceanu pentru a-si opri deriva. Un guvern PNL-PSD nu mai este o ipoteza SF. Dar, la fel de bine, PSD poate fi util PD, pentru a-l trage la fund pe inamicul marinar
In apele murdare ale Dambovitei, PSD este un partid-ancora, de care se poate agata Tariceanu pentru a-si opri deriva. Un guvern PNL-PSD nu mai este o ipoteza SF. Dar, la fel de bine, PSD poate fi util PD, pentru a-l trage la fund pe inamicul marinarului de la Cotroceni, prin participarea la un guvern PD. Geoana are loc de intors. Statutul ii permite sa se asocieze cu cine vrea, in timp ce portocaliii au limitare de viteza. Ei au jurat pe propriul statut sa lupte cu Iliescu si au un electorat mai pretentios ca al acestuia. De altfel, presiunea exercitata de liderii locali ai PSD a crescut in ultimele zile, pe masura ce prinde contur ipoteza revenirii la guvernare. „Masele“ doresc sa impuna conducerii participarea la un guvern de tehnicieni care sa nu uzeze imaginea de partid de opozitie, dar sa-i ajute sa iasa din foame. Vanghelie nu a ajuns intamplator seful pesedistilor din Bucuresti. Cotizatiile, cum ne invata o fosta consiliera prezidentiala, se strang mai usor cand esti la Putere.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.