De cateva zile, Andrey Nazario a scapat de cel mai mare of al sau, faptul ca trebuia sa stea despartit de sotia sa. Michelle a renuntat la cateva contracte de modelling pentru a putea veni in Romania, ca sa-i tina de urat portarului Stelei, care a se
De cateva zile, Andrey Nazario a scapat de cel mai mare of al sau, faptul ca trebuia sa stea despartit de sotia sa. Michelle a renuntat la cateva contracte de modelling pentru a putea veni in Romania, ca sa-i tina de urat portarului Stelei, care a semnat cu ros-albastrii pe o perioada de trei ani si jumatate. Cei doi stau la Hotel Phoenicia, unde este cazat si celalalt brazilian din lotul Stelei. Micutul Elton nu poate conta insa prea mult pe sprijinul conationalului sau, pentru depasirea perioadei de acomodare, intrucat Andrey profita de timpul liber, pentru a-si convinge sotia ca Bucurestiul este un oras superb, in care s-ar putea stabili impreuna. Fotografii ContraATAC l-au surprins pe Andrey, la mai putin de o ora dupa ce acesta venise de la antrenament, grabindu-se sa o scoata pe Michelle la cumparaturi. Cei doi afisau mina unei familii fericite, privirea portarului brazilian fiind atintita doar asupra iubitei, ceea ce le-a facut pe cateva admiratoare ale fotbalistului, prezente in zona, sa-l declare intangibil.
Opusul lui Carlos
Fostul portar al Stelei, Carlos Fernandez, nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a-si face numeroase prietene in Romania. Faptul ca aprecia ca este vazut ca un idol la Bucuresti, dupa numai cateva zile de la venirea sa in Ghencea, l-au facut sa nu mai aiba nici o retinere in a pierde noptile prin localuri, alaturi de prietene care se tot schimbau. Andrey Nazario este exact contrariul portarului portughez, din punctul de vedere al vietii extrasportive, pentru ca, fiind familist convins, rezista fara probleme tentatiilor.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.