La aproape 29 de ani, cu trei nasteri la activ, Katie Price a demonstrat in ultimul pictorial, realizat la putin timp dupa ce a iesit din maternitate, ca este in cele mai bune forme. Pictorialul o infati- eaza pe Jordan aratand chiar mai bine


La aproape 29 de ani, cu trei nasteri la activ, Katie Price a demonstrat in ultimul pictorial, realizat la putin timp dupa ce a iesit din maternitate, ca este in cele mai bune forme. Pictorialul o infati- eaza pe Jordan aratand chiar mai bine decat in urma cu 9 ani, cand s-a lansat in modelling si a fost rugata sa mearga in Kosovo pentru a ridica moralul soldatilor britanici stationati in zona de conflict. Firma de lenjerie cu care modelul britanic parafase un contract de imagine de mai multe milioane de lire sterline s-a aratat incantata de modul in care Jordan ii promoveaza produsele. Sanii impresionanti ai fotomodelului nu au avut de suferit dupa aceasta noua nastere, ba chiar dimpotriva, par si mai frumosi acum, dupa ce Katie a mai luat putin in greutate. O vrea goala tot timpul Si sotul lui Jordan, canta retul Peter Andre, are motive de satisfactie, pe langa faptul ca si cel de-al doilea copil al cuplului este sanatos si frumos. Eram innebunit dupa ea cand o vedeam tot timpul goala prin casa, dupa nunta noastra. Apoi a slabit si arata ca un bat cu sani, dar acum este mai voluptuoasa ca niciodata. Arata extraordinar si, in cazul in care copiii sunt secretul ei, atunci vreau sa avem cat mai multi, a marturisit Peter intr-o emisiune tv.

Aventuri cu fotbalisti
Jordan a devenit vedeta in Marea Britanie folosinduse de fotbalistii din Premier. Relatiile pe care ea le-a avut cu Dwight Yorke si Teddy Sheringham au propulsat- o de zeci de ori pe primele pagini ale tabloidelor din Insula. De acolo, Katie nu a mai avut nevoie decat de un pas, realizat de cele sase pictoriale din Playboy si de o operatie de marire a sanilor, de la masura B la D, pentru a ajunge o vedeta pe plan mondial.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.