Cuvantul prin care inamicii lui Gigi Becali considera ca-l caracterizeaza cel mai bine pe acesta este cioban. Prin asta intelegand incult, badaran, prea direct pentru a fi diplomat, vulgar. Surprinzator, finantatorul din Pipera era considerat, in tin
Cuvantul prin care inamicii lui Gigi Becali considera ca-l caracterizeaza cel mai bine pe acesta este cioban. Prin asta intelegand incult, badaran, prea direct pentru a fi diplomat, vulgar. Surprinzator, finantatorul din Pipera era considerat, in tinerete, un personaj la moda, educat, cu bun-simt si mare priza la femei. Dezvaluirile socante pentru cei care-l stiu pe Becali doar de cand acesta a preluat Steaua si a intrat in politica, despre imaginea pe care acesta o avea n high-life-ul bucurestean in urma cu mai bine de 20 de ani, apartin celebrei creatoare de moda Zina Dumitrescu.
Fetele lasau totul balta pentru a iesi cu el
Eu mi-l amintesc pe Gigi Becali de dinainte de 1989 ca pe un tanar subtirel, cu niste ochi superbi. Era foarte finut, manierat, foarte bine crescut. Ce mai, un adevarat gentleman! Stiu ca era amic cu manechinele de la Casa Venus. Se intampla destul de des ca fetele mele sa-mi spuna ca intarzie la lucru pentru ca le-a invitat Gigi la masa. Iar pentru el lasau totul balta. Era prieten cu Eugenia, cu Rodica, cu Cristina Radulescu si cu mai stiu eu cine!?, a marturisit Zina Dumitrescu.
Ma placeau toate manechinele
Chiar daca vorbeste rar despre tineretea sa, care nu mai cadreaza cu imaginea sa de acum, de familist convins, credincios si deloc tentat de pacat, se mai intampla ca Gigi Becali sa lase sa-i scape, anumite povesti din trecut. Singurul baiat al lui Tase Becali, Gigi spune ca se nvartea printre tinerii cu bani din acea perioada, el fiind chiar mai potent, financiar, decat toti. Buzunarele pline si farmecul personal au facut rapid remarcat pe Becali, care a ajuns sa se cunoasca cu toate vedetele din perioada comunista. Bai, sa stii i tu, cand eram eu tanar, eram cel mai mecher. Aveam o gramada de bani, dar i munceam mult pentru ei. Ziua aveam grija de animale, iar seara veneam mbracat elegant si cu buzunarele pline la restaurant, la Pescarusul. Ma placeau toate manechinele, ca stiam sa ma port cu ele. Intreab-o pe Zina daca nu crezi!, a spus seful Stelei.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.