In plin razboi liberalo-democrat, combatantii trebuie sa se pastreze in forma, drept care mananca. La locante selecte, UP TOWN in cazul nostru, pentru ca vorbim de crema societat ii: ministri si primari, de exemplu. Daca sunt si la putere (inca), ada
In plin razboi liberalo-democrat, combatantii trebuie sa se pastreze in forma, drept care mananca. La locante selecte, UP TOWN in cazul nostru, pentru ca vorbim de crema societat ii: ministri si primari, de exemplu. Daca sunt si la putere (inca), adaugam inca un element: cartier prezidential, Aleea Alexandru. Ne mai raman de precizat data, 13 martie a.c., si numele: Vasile Blaga, Adriean Videanu si Liviu Negoita. Democrati cu totii si amenintati, la gramada cu partidul, de un Tariceanu scapat din lesa prezidentiala. Coincidenta sau nu, cunoscutul om de presa Bogdan Chireac a ales sa-si potoleasca foamea in acelasi loc si la aceeasi ora cu democratii. Nu cunoastem daca democratii si-au plans amarul pe umerii largi ai lui Chireac sau daca acesta le-a dat ceva sfaturi bune la carpirea imaginii PD, sfasiata cu sarg de liberali. Pe simpla intuitie, punem completarea trio-ului de strategi recunoscuti ai PD cu Bogdan Chireac pe seama unei intalniri de lucru. De aceea spunem: politica a fost temelia, iar masa - doar fudulia.





Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.