Lidera campionatului intern, Dinamo, i-a anuntat pe rivalii din Ghencea si Giulesti ca le-ar putea face oferte consistente pentru jucatorii lor de top. De acum incolo aducem numai fotbalistii de care avem cu adevarat nevoie. Din tara nu cumparam deca
Lidera campionatului intern, Dinamo, i-a anuntat pe rivalii din Ghencea si Giulesti ca le-ar putea face oferte consistente pentru jucatorii lor de top. De acum incolo aducem numai fotbalistii de care avem cu adevarat nevoie. Din tara nu cumparam decat jucatori cu experienta internationala. Pot sa fie de la Steaua, de la Rapid, daca sunt buni, au valoare si au demonstrat acest lucru in Europa, atunci ne vor interesa, a marturisit directorul executiv Cristi Borcea.
AC Milan de Romania
Profitand de faptul ca primarul general al Bucurestiului, Adrian Videanu, si viceprimarul sunt dinamovisti convinsi, oficialii cainilor rosii au antamat centrul Capitalei, n momentul in care Dinamo va primi oficial titlul de campioana al acestui sezon. Pregatim o camnpanie pentru castigarea titlului unicat in Romania, dupa modelul marilor echipe AC Milan si Ajax, cu manifestat ii pe strazile Capitalei. Va fi un spectacol extraordinar, care se va bucura de mare succes. Dinamo este extraordinar de iubita in Romania, se vede din faptul ca scoate lumea in strada peste tot pe unde se duce. Suporterii nostri nu s-au vazut pana acum cu adevarat pentru ca nu am avut performante europene, dar acum cresc de la o luna la alta si, dupa patrunderea in Liga Campionilor, veti vedea cine este intradevar cea mai iubita formatie din tara, a declarat Cristi Borcea.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.