Bucurestiul este singura capitala europeana unde cabinele telefonice sunt vandalizate, fara ca autoritatile locale sau politia sa aplice amenzi, pe motiv ca nu se stie cine provoaca stricaciunile. „Vandalismul stradal afecteaza in mod direct c
Bucurestiul este singura capitala europeana unde cabinele telefonice sunt vandalizate, fara ca autoritatile locale sau politia sa aplice amenzi, pe motiv ca nu se stie cine provoaca stricaciunile. „Vandalismul stradal afecteaza in mod direct cabinele telefonice, generand costuri semnificative de intretinere. E adevarat ca acest fenomen este mai pregnant in marile aglomerari urbane decat in mediul rural“, ne-au declarat reprezentantii Romtelecom. Ei spun ca lipsa mijloacelor alternative de comunicatii ii determina pe locuitorii de la sate sa mentina in stare buna de functionare o cabina telefonica. Din totalul cabinelor telefonice Romtelecom, 80% necesita cheltuieli imediate de readucere la o stare tehnica normala si 20% sunt in stare avansata de uzura, fiind necesara desfiintarea sau inlocuirea acestora.

Potrivit operatorului, aceste costuri nu sunt reflectate si in factura clientilor.“Cetatenii care distrug cabinele telefonice ne produc daune nu numai noua, operatorului, ci mai ales persoanelor care se folosesc de acest mijloc de comunicatii“, au mai spu s reprezentantii Romtelecom.

Zeci de mii de euro pentru schimbarea geamurilor
„Numai pentru schimbarea geamurilor sparte sau crapate Romtelecom va cheltui, in aceasta primavara, cel putin 60.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.