De ceva vreme, Delia Matache este protagonista primului serial de televiziune din Romania, produs exclusiv pentru internet, ajuns la episodul patru, in care aceasta este surprinsa in diverse momente ale vietii sale. De curand, alaturi de ea apare si
De ceva vreme, Delia Matache este protagonista primului serial de televiziune din Romania, produs exclusiv pentru internet, ajuns la episodul patru, in care aceasta este surprinsa in diverse momente ale vietii sale. De curand, alaturi de ea apare si iubitul acesteia, Matteo, si el cantaret. Cei doi formeaza o pereche nonconformista, facand cam de fiecare data lucruri inedite: s-au dat cu rolele noaptea, in parc, au dansat lasciv in cluburi, alaturi de prieteni. Recent, ei au luat cina, dar nu intr-un restaurant, ci sus, pe un bloc, filmand pentru un nou episod ce va fi difuzat pe net in aceasta saptamana. Delia a tinut mortis sa-si promoveze si mama, tot cu ajutorul acestui film, aceasta fiind inregistrata in timp ce canta muzica lautareasca intr-un restaurant din Capitala. Mai mult, artista s-a sarutat cu Matteo chiar sub privirile mamei sale. Intrebata pe cine simpatizeaza mai mult mama sa, pe Edi Iordanescu sau pe actualul iubit, Delia a luat o pauza de respiro si ne-a raspuns ca habar nu are. Altfel, cantareata a marturisit ca iubitul sau, cu care va lansa si un videoclip in aceasta luna, o insoteste peste tot, asa cum s-a intamplat si miercurea trecuta, cand artista a cantat in Club Dumars.




Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.