Romanii nu se inghesuie sa-si cumpere case de vacanta pentru ca nu isi permit luxul. O arata un sondaj Daedalus Consulting in care doar 4,2% dintre romani apar ca proprietarii unui astfel de imobil. Pentru cei care vor sa faca, totusi, o astfel de ac
Romanii nu se inghesuie sa-si cumpere case de vacanta pentru ca nu isi permit luxul. O arata un sondaj Daedalus Consulting in care doar 4,2% dintre romani apar ca proprietarii unui astfel de imobil. Pentru cei care vor sa faca, totusi, o astfel de achizitie, constructorii au venit cu noi oferte pe piata. Cele mai cautate si la moda sunt apartamentele de vacanta. Potrivit sondajului realizat de Daedalus Consulting, cei care se pot lauda cu o casa de vacanta sunt patronii sau managerii cu varste cuprinse intre 45 si 54 de ani. Si asta pentru ca preturile pentru astfel de imobile sunt destul de piperate. De exemplu, o casa cu vedere la canalul Dunare-Marea Neagra scoate din buzunarele cumparatorului peste 100.000 de euro. Casa are living la parter, doua dormitoare la etaj si o curte de cel putin 320 de metri patrati. Cei interesati pot opta insa si pentru o garsoniera la un pret de 42.000 de euro sau un apartament de 2 camere, tot la malul marii. "Apartamente cu 2 camere avem, unul la 100 de metri patrati si unul la 90 de metri patrati."


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.