Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea investi minimum 50 milioane euro sau 25% din actiunile vehiculului investitional North Real Estate Opportunities, care va folosi finantarea pentru derularea de proiecte imobiliare in
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea investi minimum 50 milioane euro sau 25% din actiunile vehiculului investitional North Real Estate Opportunities, care va folosi finantarea pentru derularea de proiecte imobiliare in Romania si alte tari est europene. North Real Estate Opportunities Fund, administrat de North Asset Management International, este un instrument de investitii care urmareste randamente pe termen lung. Proiectul urmareste achizitionarea, dezvoltarea, renovarea si administrarea de imobile in principal din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ucraina. Fondul ar putea face investitii strategice si in Serbia, Croatia, Macedonia, Kazahstan, Georgia si Muntenegru. Fondul urmareste in mod special aceste piete, unde doreste sa puna accent pe proiectele de dezvoltare. Daca investeste prin achizitii, fondul va sustine crearea unei piete secundare institutionale pentru proprietatile existente, care acum lipseste aproape in intreaga regiune.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.