„Refuzatii" inscriu, Chivu e aut 100% Sergiu Radu si Laurentiu Reghecampf, doi dintre jucatorii din Bundesliga care nu au fost convocati pentru meciul cu Olanda, au reusit sa inscrie sambata. Titular in deplasarea de la Hertha Berlin, Serg
„Refuzatii" inscriu, Chivu e aut 100%


Sergiu Radu si Laurentiu Reghecampf, doi dintre jucatorii din Bundesliga care nu au fost convocati pentru meciul cu Olanda, au reusit sa inscrie sambata. Titular in deplasarea de la Hertha Berlin, Sergiu Radu a dus victoria pentru echipa sa, Energie Cottbus, marcand singurul gol al meciului, dupa o actiune plecata de la Vlad Munteanu. Reghecampf a marcat un gol din penalty pentru Alemannia, echipa din Aachen invingand pe teren propriu pe Arminia Bielefeld, scor 2-0. In Rusia, Razvan Cocis, jucator chemat de Piturca pentru partida cu Olanda, a inscris primul sau gol intr-un meci oficial pentru Lokomotiv Moscova. Romanul a semnat a doua reusita a moscovitilor in meciul cu Rubin Kazan (2-1).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.