In spatele zambetului pe care-l afiseaza sambata de sambata la Surprize, surprize, Andreea Marin se dovedeste a fi uneori o fire vulcanica, foarte exigenta cu subalternele sale. Nici nu stiu de unde am mostenit vulcanul din mine. Nu poti raspandi lum
In spatele zambetului pe care-l afiseaza sambata de sambata la Surprize, surprize, Andreea Marin se dovedeste a fi uneori o fire vulcanica, foarte exigenta cu subalternele sale. Nici nu stiu de unde am mostenit vulcanul din mine. Nu poti raspandi lumina daca nu arzi, spunea chiar vedeta in propria-i autobiografie, Povestea succesului. Ei bine, Zana cea buna s-a transformat in fata cea rea si a luat foc chiar pe platoul Surprizelor, cu ocazia repetitiilor din urma cu o saptamana. Ea si-a descarcat furia pe una dintre dansatoarele sale, care a aparut cu un nou look. Mai precis, fata isi schimbase culoarea parului. Andreea a apostrofat-o serios, tipand la ea, reprosandu-i ca din blonda s-a facut bruneta fara a-i cere voie, si ca ii schimba planurile in ceea ce priveste regia. Victima a inghitit totul, fara a riposta, acceptand chiar si ca este nesimtita, asa cum i s-a strigat in fata. Conform susotelilor care se aud prin studio, fetele cu care lucreaza vedeta tv au ajuns la capatul rabdarii, ele dorindu-si ca Surprizele din era Andreea Marin sa se termine cat mai repede. Mai au insa ceva de asteptat, pentru ca Zana are de gand, din respect pentru publicul sau, sa mai tina emisiunea cel putin un an. Asta chiar daca, de ceva timp, sotia lui Stefan Banica jr. prezinta tot la TVR un nou show, Sub alt chip, care-i ocupa destul de mult timp.
Nu este la prima abatere
Andreea Marin nu se afla la prima cearta cu o dansatoare. Foarte exigenta, cam aproape la fiecare emisiune, ea le reproseaza fetelor cu care lucreaza ca nu-si fac suficient de bine treaba. Acest comportament al sau dateaza inca din primii ani ai emisiunii. Multe dintre dansatoare au parasit Surprizele tocmai din cauza firii explozive pe care o avea sefa lor. Mai mult, in timp ce Andreea incasa un salariu de cateva zeci de mii de dolari, bine meritat totusi, avand in vedere audienta de care se bucura emisiunea sa, fetele abia daca erau platite cu 200-300 de dolari.




Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.