Plecata dintr-o casa modesta, in care s-a bucurat insa de toata dragostea parintilor, ambii decedati pe cand abia facea primii pasi in muzica, Andreea Banica a reusit sa adune o avere insemnata, de-a lungul carierei sale. Dupa ce a trecut pes


Plecata dintr-o casa modesta, in care s-a bucurat insa de toata dragostea parintilor, ambii decedati pe cand abia facea primii pasi in muzica, Andreea Banica a reusit sa adune o avere insemnata, de-a lungul carierei sale. Dupa ce a trecut peste momentul mortii tatalui, atunci cand a fost la un pas de a renunta definitiv sa mai urce pe scena, artista a ajuns sa se numere printre cele mai bogate vedete de la noi. Impreuna cu impresarul si logodnicul sau, Lucian, ea este proprietara a doua vile la tarmul marii, ambele cu un sistem sofisticat de supraveghere, pentru a nu permite intrarea unor intrusi nedoriti, si a cinci apartamente in Capitala, dintre care doua pe numele sau. Intentionez sa-mi mai iau o casa si in Dorobanti. O sa le inchiriez pe toate, a anuntat artista, care e dispusa sa dea inca 250.000 de euro pentru viitoarea achizit ie imobiliara. In prezent, ea locuieste, impreuna cu Lucian, intr-un luxos apartament din zona Tineretului. De asemenea, Andreea a schimbat nu mai putin de opt masini, automobilul sau preferat fiind un Audi Q7 negru, pe care si l-a luat anul trecut. Intrucat se plictises te foarte repede de masini, ea a renuntat la acesta, iar acum conduce un Mercedes C Classe, pe care, de asemenea, intentioneaza sa-l inlocuiasca in curand, cu un Touareg.
Cu fosta sa colega, intr-un club de noapte
In urma cu o saptamana, Andreea Banica s-a distrat de minune intr-un club de noapte, dansand pe unde a apucat, fara a tine cont de faptul ca poate starni pasiuni aprinse. Unul dintre barbatii care i-au dat tarcoale a fost si patronul localului. Doar ca, spre ghinionul lui, artista era insotita in Bamboo de logodnicul sau, Lucian. Si tot in respectiva locatie, Andreea a avut-o ca partenera de distractie pe Claudia, fosta sa colega din trupa Sexy.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.