Un vrancean eliberat la finele saptamanii trecute din Penitenciarul de Maxima Siguranta Focsani a ajuns in arestul Politiei Focsani dupa numai o zi, prins fiind ca a talharit o femeie. Ofiterul de serviciu de la Politia Focsani a fost sesizat prin n
Un vrancean eliberat la finele saptamanii trecute din Penitenciarul de Maxima Siguranta Focsani a ajuns in arestul Politiei Focsani dupa numai o zi, prins fiind ca a talharit o femeie. Ofiterul de serviciu de la Politia Focsani a fost sesizat prin numarul de urgenta 112 despre faptul ca Mioara B. (43 ani), din Focsani, in timp ce se deplasa pe strada, a fost acostata de un individ necunoscut, care i-a smuls din mana poseta in care avea bunuri de 200 RON. Deplasandu-se imediat la fata locului, politistii focsaneni au depistat si prins autorul la numai 8 minute de la sesizare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.