Marocul, Portugalia si New York-ul vor fi destinatiile inedite ale sezonului turistic estival, ce se apropie cu pasi repezi. Astfel, cei care visau pana acum sa mearga intr-o excursie la New York isi vor putea indeplini dorinta daca reusesc sa puna
Marocul, Portugalia si New York-ul vor fi destinatiile inedite ale sezonului turistic estival, ce se apropie cu pasi repezi. Astfel, cei care visau pana acum sa mearga intr-o excursie la New York isi vor putea indeplini dorinta daca reusesc sa puna deoparte in jur de 1.000 de euro. Reprezentantii agentiilor de turism mizeaza pe noile destinatii, fiind convinsi ca acestea vor avea succes in randul romanilor cu venituri medii. Totodata, romanii vor putea opta si in acest sezon pentru destinatii deja consacrate precum Spania, Grecia, Turcia, Egipt si Tunisia.

Oferta agentiilor va fi prezentata la Targul de Turism, ce se va desfasura la Romexpo, intre 29 martie-1 aprilie a.c. Cei care isi vor face rezervari in perioada respectiva vor beneficia de reduceri de preturi intre 10-15% din valoarea pachetelor achizitionate.

Maroc intra la concurenta cu Tunisia
„De ani buni, Marocul a fost uitat undeva, fiind considerat o destinatie destul de scumpa. Insa o data cu introducerea charterelor pe aceasta destinatie, tarifele vor fi accesibile. La Targul de Turism, preturile sejururilor in Maroc vor fi undeva la 500-600 euro, tarif care include transport cu avionul, cazare, mic dejun, asistenta turistica si, in unele cazuri, chiar taxele de aeroport“, ne-a declarat Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

El a adaugat ca o alta destinatie inedita va fi Portugalia, in special Insula Madeira. Preturile vor porni, si in acest caz, de la 500 euro de persoana.

Din aceasta vara, se vor inmulti si zborurile charter Bucuresti-Tel Aviv. „Agentiile vin cu oferte tot mai atractive, mai ales ca o excursie in Israel nu poate fi uitata asa usor. Tarifele sunt cuprinse intre 600 si 700 euro si acopera transport cu avionul si autocar licentiat pe durata sejurului, cazare cu demipensiune la hotel de trei stele si asistenta turistica. Taxele de aeroport (70-75 euro) si intrarile la obiectivele turistice se platesc separat“, a precizat Badulescu.

Vizele ingreuneaza accesul pentru America
O alta destinatie ce va fi promovata in 2007 este Statele Unite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.