Randamentele bune oferite de piata imobiliara au adus o concediere in masa la Rolast Pitesti.

Cresterea cererii pe toate segmentele pietei imobiliare determina companii care activeaza in alte domenii sa investeasca in locuinte sau
Randamentele bune oferite de piata imobiliara au adus o concediere in masa la Rolast Pitesti.

Cresterea cererii pe toate segmentele pietei imobiliare determina companii care activeaza in alte domenii sa investeasca in locuinte sau cladiri de birouri. Actionarii societatii Rolast Pitesti, controlata de firma Naniero din Cipru, au hotarit ca de la sfirsitul lunii aprilie firma sa inceteze productia de cauciuc si sa se concentreze in principal pe activitati imobiliare, informeaza agentia MEDIAFAX.

Toti angajatii vor fi concediati. De altfel, productia de cauciuc a fost trecuta ca obiectiv secundar de activitate, conform comunicatului transmis de Rolast Bursei de Valori Bucuresti. Actionarii au mai hotarit ca activele aferente fostei activitati de productie sa fie valorificate.

Performante slabe

Decizia luata de actionari a fost motivata prin performantele tot mai slabe ale Rolast si de imposibilitatea obtinerii de profit chiar si dupa repetatele reorganizari si investitii.

Bursa de valori a retrogradat, in noiembrie anul trecut, titlurile Rolast de la categoria I a pietei, trecindu-le pe piata valorilor mobiliare necotate, intrucit compania a inregistrat pierderi in exercitiile financiare 2004 si 2005.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.