Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a facut ieri aprecieri elogioase la adresa Universitatii Craiova, echipa pe care giulestenii o vor intalni diseara, pe Stadionul "National", intr-un meci considerat pe terenul propriu al "Stiintei". "Oltenii nu s
Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a facut ieri aprecieri elogioase la adresa Universitatii Craiova, echipa pe care giulestenii o vor intalni diseara, pe Stadionul "National", intr-un meci considerat pe terenul propriu al "Stiintei". "Oltenii nu sunt inca foarte linistiti, dar, cu siguranta valoarea echipei si jocul prestat le dau o oarecare certitudine a faptului ca pot termina campionatul pe un loc superior celui ocupat in prezent. Meciul este unul dificil, pentru ca Universitatea este o echipa artagoasa, mult schimbata in bine de la venirea lui Stefan Stoica, dar noi avem forta sa castigam acest meci", a afirmat Lucescu pe site-ul oficial Rapidului. Dupa ce Ionel Ganea si Viorel Moldovan au acuzat probleme de sanatate la mijlocul saptamanii, la meciul de Cupa cu FC Arges, primul fiind folosit desi nu era in plenitudinea fortelor, pentru intalnirea de diseara ei au fost recuperati, astfel ca giulestenii au la dispozitie intreg lotul, cu exceptia lui Nicolae Grigore. Altfel, rapidistii au renuntat la antrenamentul oficial de aseara de pe terenul pe care se va juca, preferand sa se pregateasca la Pro Rapid. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.