In vreme ce infrastructura Bihorului e la pamant, zeci de localitati fiind lipsite de retele de alimentare cu apa, telefonie si drumurile nu au petic de asfalt, pe lista de prioritati a Consiliului Judetean (CJ) Bihor se inscriu proiecte aberante. C
In vreme ce infrastructura Bihorului e la pamant, zeci de localitati fiind lipsite de retele de alimentare cu apa, telefonie si drumurile nu au petic de asfalt, pe lista de prioritati a Consiliului Judetean (CJ) Bihor se inscriu proiecte aberante. Consiliul vrea sa cheltuiasca 25 de milioane de euro pentru un tobogan cu apa. Acesta este unul dintre fixurile presedintelui CJ Bihor, care tine mortis ca Oradea sa aiba un Aqua Parc.

Parc de 25 de milioane de euro, asta vrea Alexandru Kiss, Presedintele CJ Bihor. Ideea nu i-a venit recent si face parte dintr-o suita de propuneri publicate in presa cu care a uimit media locala. Printre altele, Kiss spunea anul trecut ca vrea sa construiasca in Oradea cateva blocuri zgarie-nori, cu 40 de etaje, iar ulterior s-a razgandit, convins de specialisti ca nu se poate pune in practica o astfel de investitie dat fiind structura geologica a solului din zona, care nu permite cladiri mai inalte de 12 etaje.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.