La doua saptamani dupa ce au bagat in spital un membru al unei grupari rivale, patru capi ai lumii interlope constantene au fost retinuti in Capitala si in statiunea Sinaia. Indivizii, care fac parte din gruparea interlopa „Fratii“, erau
La doua saptamani dupa ce au bagat in spital un membru al unei grupari rivale, patru capi ai lumii interlope constantene au fost retinuti in Capitala si in statiunea Sinaia. Indivizii, care fac parte din gruparea interlopa „Fratii“, erau dati in urmarire pentru ca
l-au rupt in bataie pe un anume „Cristel“, din banda „Spaniolul“. Evenimentele s-au produs in urma cu doua saptamani chiar langa sediul Politiei Municipale Constanta si au pus pe jar autoritatile, deoarece acestea se asteptau sa inceapa un adevarat razboi de strada intre bandele interlope de pe litoral.

Patru membri ai lumii interlope constantene, dati in urmarire de aproximativ doua saptamani pentru tentativa de omor si distrugere, au fost retinuti de politistii bucuresteni si prahoveni. Suspectii fac parte din grupul „Fratii“, binecunoscut in Constanta, grup care in noaptea de 16 spre 17 februarie au snopit in bataie un cap al altei bande de interlopi din localitate. O parte dintre agresori a fost identificata chiar a doua zi dupa producerea evenimentului, in timp ce alti patru au disparut din localitate.

P rimul dintre fugari a fost prins in Bucuresti. Acesta se numeste Petrica Tomescu, are 35 de ani si este chiar liderul bandei „Fratii“. Surse judiciare ne-au declarat ca el este cel care a coordonat actiunea impotriva celui batut, in urma cu doua saptamani, chiar langa sediul Politiei Municipiului Constanta. Acesta a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor si distrugere.

Au jefuit casa unui politist
In paralel, la Sinaia, anchetatorii au operat alte trei retineri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.