Pentru cei care cred in intelepciunea orientala concentrata in invataturile Feng-Shui, locuinta trebuie sa sufere unele schimbari odata cu trecerea din Anul Cainelui in cel al Porcului de Foc (conform horoscopului chinezesc). Astfel, cel mai puternic
Pentru cei care cred in intelepciunea orientala concentrata in invataturile Feng-Shui, locuinta trebuie sa sufere unele schimbari odata cu trecerea din Anul Cainelui in cel al Porcului de Foc (conform horoscopului chinezesc). Astfel, cel mai puternic simbol al protectiei, in noul an si noua zodie, il constituie cainele cu monede. Este vorba despre o statueta cu dimensiunile de 9 x 6 x 5 cm, pe care o gasiti de cumparat de pe site-ul www.feng.shui.ro, la pretul de 35 Ron, cu taxele de livrare incluse. Ea infatiseaza un caine asezat pe opt monede, simbolizand prosperitatea, abundenta, succesul in afaceri si atragerea sanselor favorabile. Ceva mai ieftin, adica doar 10 Ron, este cainele auriu cu Vasul Abundentei, remediu pentru planul financiar, motiv pentru care trebuie amplasat pe biroul de acasa (ori chiar la serviciu) sau in locul in care petreceti cea mai mare parte din zi. Are dimensiunile de 5 x 3 x 4 cm. O alta varianta pentru protectie in fata necazurilor, dar si a dusmanilor o reprezinta cainele auriu cu moneda, care trebuie plasat intr-o pozitie dominanta. Are aproximativ 5 x 5 x 2,5 cm si costa tot 10 Ron, cu ambalajul si taxele postale incluse. In plus, pentru atragerea prosperitatii, specialistii recomanda pusculita din ceramica in forma de purcelus, de culoare verde sau portocalie, un obiect de bun augur pentru anul Porcului. Va fi amplasata pe birou sau langa casa de bani si astfel va atrage sansele si oportunitatile favorabile, ajutandu-va sa va imbogatiti. Are dimensiunile de 12 x 9,5 x 8,5 cm si costa 25 Ron. Toate obiectele sunt prezentate ca incarcate si purificate energetic cu ajutorul Vasului Cantator.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.