Farsele prin care se anunta amplasarea unei bombe au ajuns sa-i aduca la disperare pe angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara. Desi sunt siguri ca este vorba despre o gluma proasta, echipele de interventie trebuie sa se deplas
Farsele prin care se anunta amplasarea unei bombe au ajuns sa-i aduca la disperare pe angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara. Desi sunt siguri ca este vorba despre o gluma proasta, echipele de interventie trebuie sa se deplaseze la fiecare alerta.

Pentru a treia oara in decurs de zece zile, ieri dimineata, un telefon la numarul de urgenta 112 anunta existenta unei bombe intr-o scoala din Deva. Echipele de interventie s-au deplasat la fata locului, iar scoala a fost evacuata. Dupa aproape o ora de verificari, elevii au fost rechemati in salile de clasa, pentru ca pirotehnistii nu au gasit nimic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.