Romcar, importatorul Ford pentru Romania, estimeaza ca in acest an va vinde 17.000 de automobile in valoare totala de 220 milioane euro, dupa ce la sfarsitul anului trecut tinta de vanzari fusese stabilita la 15.000 de unitati, a spus directorul gene
Romcar, importatorul Ford pentru Romania, estimeaza ca in acest an va vinde 17.000 de automobile in valoare totala de 220 milioane euro, dupa ce la sfarsitul anului trecut tinta de vanzari fusese stabilita la 15.000 de unitati, a spus directorul general Romcar, Catalin Gavra. Daca importatorul isi va indeplini obiectivele, vanzarile din 2007 ar urma sa fie cu 30% mai mari decat in 2006, cand romanii au cumparat 12.844 de automobile noi Ford, in valoare de aproximativ 160 milioane euro, conform estimarilor lui Catalin Gavra. "In piata se simte nevoia de masini noi, mai ales ca stim cat de vechi este parcul auto romanesc (...) Anul trecut s-a manifestat o tendinta catre masinile mici, mai economice, cu consum mai scazut, la fel cum se intampla si in pietele dezvoltate din occident. Aceasta tendinta va continua cu siguranta si anul acesta, cand asteptam cresteri insemnate mai ales pentru modelele Fiesta si Focus", a spus Gavra. El a adaugat ca pentru Fiesta, care anul trecut a fost cel mai bine vandut model Ford. asteapta vanzari de peste 4.000 de unitati.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.