Miercuri seara, a avut loc premiera piesei „Viata mea sexuala“, pe scena Teatrului National din Bucuresti. Regizorul Sorin Militaru i-a distribuit in rolurile principale pe Tania Popa (foarte convingatoare in rol, dand dovada de aceeasi
Miercuri seara, a avut loc premiera piesei „Viata mea sexuala“, pe scena Teatrului National din Bucuresti. Regizorul Sorin Militaru i-a distribuit in rolurile principale pe Tania Popa (foarte convingatoare in rol, dand dovada de aceeasi forta cu care ne-a obisnuit) si Constantin Dinulescu, pe care haina nostalgicului dupa era ceausista l-a imbracat foarte bine. Tinerii actori Silviu Biris (Aurelian), Daniel Badale (Marcel), Vitalie Bichir (Tanase) si Razvan Oprea (Gelu) intregesc distributia si vin cu un aer foarte proaspat.

Puteti intra linistiti in sex shop-ul in care Dorina (Tania Popa) este vanzatoare, caci nu veti fi socati nici de limbajul personajelor, nici de discutiile purtate intre acestea. Piesa, care - aparent - trateaza, in principal, tema conflictului dintre generatii, are si accente filosofice, neexploatate insa suficient, neduse pana la capat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.