Americanul Kevin Russell a aflat de curand ca nu este tocmai floare la ureche sa incaseze un cec "semnat" de Dumnezeu. Barbatul in varsta de 21 de ani a fost arestat, la inceputul acestei saptamani, in timp ce incerca sa incaseze un cec in valoare de
Americanul Kevin Russell a aflat de curand ca nu este tocmai floare la ureche sa incaseze un cec "semnat" de Dumnezeu. Barbatul in varsta de 21 de ani a fost arestat, la inceputul acestei saptamani, in timp ce incerca sa incaseze un cec in valoare de 50.000 de dolari la Chase Bank, din localitatea Hobart, Indiana, care era semnat "Regele Salvator, Regele Regilor, Dumnezeul Dumnezeilor", a precizat politia din Hobart. Tanarul ar putea petrece ani buni dupa gratii daca va fi gasit vinovat de savarsirea infractiunilor de care este acuzat (frauda, intimidare si opunere de rezistenta in timpul arestarii). Detectivul Jeff White a mai precizat ca Russell avea la el mai multe cecuri "semnate" de Cel de Sus, printre care si unul de 100.000 de dolari. Inainte de a fi arestat, Russell a avut o altercatie cu politia venita la fata locului, pe care incercase initial s-o convinga de autenticitatea cecului sau. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.