Cresterea parcului auto si a numarului posesorilor de permise de conducere au facut ca, in Bucuresti, procesul de deservire  a cetatenilor sa se desfasoare cu dificultate, in special din cauza spatiilor de lucru insuficiente, dispersate in trei
Cresterea parcului auto si a numarului posesorilor de permise de conducere au facut ca, in Bucuresti, procesul de deservire a cetatenilor sa se desfasoare cu dificultate, in special din cauza spatiilor de lucru insuficiente, dispersate in trei locatii si nedimensionate la nivelul solicitarilor actuale ale populatiei.

In acest context, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a preluat imobilul situat pe Soseaua Pipera nr. 49, in scopul realizarii unui obiectiv modern, la standarde europene, cu o capacitate care sa asigure pe deplin nevoile populatiei. Denumirea sediului va fi „Centrul administrativ pentru producerea si valorificarea placilor cu numere de inmatriculare, evidenta vehiculelor, permise de conducere si examinare auto”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.